Slö i skallen och ro i trädgården

Nu händer det mycket ute i trädgården! I mitt förra inlägg från förra veckan publicerade jag bilden nere till vänster, idag knäppte jag den nere till höger och kunde konstatera att det sagt poff och allt har fått spurt i rabatten!
 
Förra veckan <-- --> Idag
 
Jag är ganska slut i huvudet nu för tiden och känner liksom att jag inte orkar ta in nya tankar och intryck just nu. Det känns liksom som det tagit stopp i huvudet, jag kan inte tänka en enda analyserande tanke - vilket är svårt när man är i slutskedet av examensarbetet och opponering just nu. Det är som jag har tjockkokad sirap och kola i huvudet som bara tänker slöööööa och seeeega tankar. Jag förstår liksom inte saker när folk pratar med mig, det enda mitt huvud får upp är vaaa hur menas det nu? Jag känner mig trög helt enkelt! Jag blir arg på mig själv då jag vet att jag innerst inne är en klipsk och smart tjej - som har klarat av att hålla många bollar i luften. Vad hände med den egenskapen?! Just nu är dramat i Paradise Hotel det mest avancerade mitt huvud pallar just nu, haha..!
 
 
Det som passar mig bäst just nu är att gå runt med min vattenkanna i trädgården och sprida ut lite vatten här och där. Det är den mest avancerade nivå jag klarar för tillfället ;). Det må vara tantvarning, men det är fruktansvärt fridfullt att gå runt och strosa i trädgården. I helgen var jag, Sara och Karro på Gekås (det om något gör ju en ganska slut i skallen!) och hem fick vi många fynd. Jag fick bla hem en utomhusmatta till altanen, något jag har tittat på ganska länge och kunde inte låta bli att slå till när priset var så pass bra! Det blev genast mysigare ute på altanen. Nu saknas bara en dynlåda ute på altanen, som gör det lite enklare att dra fram dynorna. Just nu ligger dynorna ute i garaget och en annan är för lat för att hämta ut dem för det mesta ;)
 
 
 
Denna vecka säljer de "ruffiga" krukor på Netto för en billig peng, det uppskattas när man vill gå all in och fixa ute på altanen!
 
Under kvällen här idag medan jag var ute i växthuset och plockade bort små ogräs så hörde jag ett plingande från en välbekant skåpbil. Strax därefter hörde jag en tjoande Jonas och barnen som skrek. Vad nu? Nej men bara jakt på glassbilen såklart ;) Vilken fest för barnen med glasspaus en onsdagskväll! Imorgon är vi alla lediga, vilket ska bli fantastiskt skönt!
 
Sånt här beundrade jag medan jag hörde glassbilen plingade i bakgrunden ;)
 
Min egengrodda mangokärna som faktisk växer och ger blad, hur häftigt är inte det?! Jag är så nyfiken på vad den kommer att sluta med, frukt eller bara blad
 
1