Kalashelg!

Igår var Edvin på efterlängtat Piratkalas hos hans bästa vän. Ett kalas han räknat ner dagarna till länge och längtat såå efter. Timmarna innan kalaset började så frågades det nog tre gånger i kvarten om det var dags att gå dit snart. Perfekt väder även den dagen, perfekt väder för att ha ett ute-kalas!
 
 
Redo för pirat-kalas!
 
 
 
 
På kvällen så skjussade vi in Jonas på en pool-fest och jag och barnen gasade sen hem för att inviga nya utemöblerna på altanen. Passade perfekt med loungemöbler på altanen, så skönt att ha som ett extra vardagsrum att hänga på när det är alldeles för varmt för att vistas inomhus. Där låg barnen för att titta på lite lördagsskoj på paddorna, med små skålar chips och godis under sina filtar i kvällssolen. Så fantastiskt skönt. Jag sippade lite rosa bubbel och njöt av livet!
 
 
Denna morgon började med en lugn runda ute i skogen, så himla skönt! Att springa på en snirklig stig är så mycket mer rogivande och roligt än att springa asfalt eller bred grusväg. Skog is the shit!
 
 
Och kvällen avslutades i samma skogstema, då vi var ut en sväng för att plocka blåbär. Dessvärre så öppnade sig himlen för oss, och började åska när vi stod där mitt ute i skogen. Hallå, varför tajmat med regn just då - det som vart sol varenda dag senaste tiden?! Så vi skyndade oss snabbt som tusan hem igen.. Väl hemma så var det skinande sol igen ;) Typiskt deluxe. Får försöka oss på en blåbärstur snart igen!