I denna juletid

Jag tycker det är typ 2 timmar sedan jag gick på "jullov", men vi har redan vart hemma i 10 dagar. Dagarna FLYGER fram och jag har nog aldrig vart så utvilad som jag är nu. Sovmornar, riktiga mjukstartar på mornarna, då jag strosar omkring i morgonrocken många många timmar. Morgonrocken jag fick i julklapp är som att ligga helt inlindad i änglabomull. Fick även en ny plattång, ett IQ-bälte (det jag sett på hälsomässan och blev såå kär i! Blev så glad när jag såg att tomten gett mig det ;) ) löparmössa+löparvantar, hårvårdsserien från LCC. Tycker jag fick riktigt fina julklappar av tomten i år!
 
Och vilken jul vi haft då! Uppesittarkväll med syskon hemma hos oss, riktigt julfirande hos svärföräldrarna, julfirande hos oss på juldagen och sen bara konstant julmys dagarna i ända.
 
Barnen hos farmor och farfar på julafton
 
Hela kusinskaran ♥
 
Vi fick ingen snö till julafton, men i förrgår så kom det vita guldet äntligen! Fina flingor som faktiskt fått ligga kvar på backen! Så idag dammade vi av pulkor och bob för att ta oss till pulkabacken! Såå skönt ute, helt vindstilla, en stor sol mitt på himlen och snön glittrade så fint. Världens mest idylliska bild hade jag framför mig när barnen åkte upp och ner för backen, åkern helt öppen framför oss och en häst som galopperade fram. Så sablans vackert! 
 
Tut tut i backen, annars får ni tusen hål i nacken!
 
Här kommer vi farandes på boben♥
 
Här, ser ni? Helt glittrande fält, barnen längst ner i backen, strålande sol och en häst som galopperar fram. Ej rättvis bild då den bara är tagen med mobilkamera. Jäklar vad fint det var! ♥