Underbara oktobermorgon

 
På g hemåt i solen
 
Vilken morgon det bjöds på idag! Först fick jag sova 8 timmar inatt, vaknade upp och kunde äta frukost i lugn och ro med barnen samtidigt som vi tittade på film. Det här med kaffe med pepparkakskryddor i alltså, det gör hela min morgon. Så himla gott!
 
Sen mötte jag upp Karolin för en promenad i den bitande kylan här ute på grusvägarna samtidigt som solen sakta reste sig framför oss. Kylan var inte jobbig på något sätt, utan bet mest tag i kinderna och gjorde att man vaknade till ordentligt. Så himla härligt att få traska i ca 50 min och prata om stort och smått. Väl hemma igen så blev det påfyllning med kaffe för att värma upp sig lite igen. Jag har testat Garniers nya Tissue Mask Moisture bomb, som var så skön att ha i ansiktet medan man gjorde morgonens bestyr. Riktig fuktbomb för ansiktet!
 
God morgon!
 
Nu ska jag slurpa i mig sista kaffet och pyssla lite med barnen. Funderar på om vi ska ut och städa av trädgården idag, studsmattan ska monteras ner, växthuset behöver tömmas och lövhögarna ska ner i komposten. Med tanke på solen som är framme idag så skulle det passa perfekt!