Vilken dag!

Det blev en ordentlig heldag fullspäckat med skoj! Först hämtade vi hem Edvin som hade sovit hos sin kompis M från förskolan. Det hade gått så bra, o det värmer ett mammahjärta! Det bådar gott inför kommande övernattningar hos kompisar i framtiden. Tänk, första övernattningen hos en kompis! Jag minns min första övernattning hos en kompis så väl, då jag sov hemma hos Amelie. Tänk att jag idag, 18 år efter, minns det fortfarande starkt! Undrar om Edvin om 20 år kommer att komma ihåg denna övernattning han med :)
 
Vi hade Spindelman och ett skelett här hemma hos oss.
 
Vi var först bjudna till våra favoriter i Örebro, nämligen Sofia, Roger, Filip och Gustav! De hade ordnat det såå fint med massor av läskigt pynt för stora och små i deras hem. Det bjöds på lunch, fika, lek och skattjakt! Som vanligt har man alldeles för lite tid ihop så man vill hinna med att prata så mycket.
 
"Kan ni se läskiga ut?" Edvin var inte med på noterna ;)
 
Massor av spindelnät & spindlar..
 
 
och läskiga blinkande skelett!
 
Ballonger, girlanger, paljetter..! Ja det hade verkligen lagts ner mycket tid på pynt och förberedelser!
 
Lek och stoj i barnens superfina rum ♥
 
Det bjöds på hjärntårta med snor, spindlar, daggmaskar, spindelkaka, spöken... ja you name it!
 
 
Sen efter partyt slutat så packade vi in oss i bilen för att köra de 10 milen hem igen. Vi stannade på Burger King för att ta en snabb middag i farten innan det var dags för nästa inplanerade halloweenparty hos våra vänner i Ärla! Där var det mörkt och riktig kuslig stämning, så blixten fick åka fram på kameran.
 
Albin var ett läskigt skelett!
 
Spindelmannen röjde loss
 
Mannen min♥
 
 
 
Två läskiga mammor ♥
 
Bl.a små spindlar till fika..
 
Buuuuuu!
 
Vilken dag! Barnen är helt slut och ja, mamman i huset också ;). Nu har jag precis hällt upp ett glas vin och ska sippa på framför en film. Känner jag mig själv rätt så kommer jag somna ovaggat i soffan, haha!