Hänt i veckan

Verkligen tudelad till den här veckan. När jag blickar tillbaka så har dagarna försvunnit i rasande fart, veckan gick innan man hann blinka. Men samtidigt har varje dag varit evighetslång, då jag har haft jordens jäkla sötsug från hell. Och har man satt mål för sig själv att inte äta skit på veckodagarna så blir dagarna extra långa när det enda man tänker på är CHOKLADCHOKLADCHOKLADCHOKLAD. Nåja, nu är det fredag och jag ska snart äta min efterlängtade choklad ;)
 
 
Nåja, vad har hänt mer i veckan? Jo, Jonas har sovit borta och jobbat på annan ort, en hel del övertidsdagar och det innebär full rulians hemma med allt som vardagen hör till. Samt - Jag har hämtat ut mina nya glasögon! Det känns så ovant, men de ska endast sitta på när jag sitter vid datorn eller läser bok/telefonen. Jag har haft jordens huvudvärk senaste tiden och jag hoppas att dessa ska råda bot.
 
 
 
Therese i två skepnader: pepp och svettig efter mitt träningspass, och trött efter en dag på nya jobbet.
 
Examensarbetet rullar på, vi har äntligen börjat få in svar på våra enkäter! Litteraturstudien känns under kontroll och vi har haft en intervju och observation på en byggarbetsplats. Nästa vecka har vi nästa besök på en annan byggarbetsplats och intervju med en annan platschef. Det går bra!! Det känns så kul
 
Jag har även jobbat min andra vecka på nya jobbet och inser att det är såå mycket nytt att ta in. Jag är helt slut i huvudet när man sätter sig i bilen och åker hem. Det är svårt att sortera upp all ny information, men jag antar att det där lägger sig tillslut. Ett 1000-bitars pussel som sakta men säkert ska läggas bit för bit. Snart ser jag hela bilden framför mig :)